Квартирний облік у Кропивницькій міській раді ведеться ретельно

Вівторок, 16 березня 2021 14:33

Сьогодні, 16 березня, у Кропивницькій міській раді відбулося засідання громадської комісії з житлових питань під головуванням заступника голови комісії Володимира Фундовного.  Комісія включила до черги денної чотири питання та за результатами їх розгляду прийняла відповідні рішення.

- Відповідно до заяв громадян щодо взяття їх на квартирний облік були розглянуті документи особи з інвалідністю внаслідок війни, який потребує позачергового поліпшення житлових умов, і дітей та осіб із числа позбавлених батьківського піклування з включенням їх до позачергової черги, - повідомив начальник відділу ведення обліку житла міської ради Валерій Пількін. - Комісія також прийняла рішення про зняття шістьох громадян, які втратили право перебувати на квартирному обліку.

Разом з тим, члени комісії розглянули квартирну справу громадянки, яка перебуває на квартирному обліку за місцем проживання у позачерговій черзі, як сім'я померлого воїна. Комісія рекомендувала їй для подальшого перебування на квартирному обліку оновити та впорядкувати документи квартирної справи.

Усі новини