Квітень – пора активного озеленення території Кропивницького

Понеділок, 3 квітня 2017 13:21

 

На календарі – квітень і сама назва місяця спонукає до активного озеленення міста. Необхідно подбати про висадку клумб, квітників, алей в скверах і парках, зробити місто гарним і ошатним. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 3 квітня.

На жаль, поки, що не зробили всього запланованого, констатував очільник міста.

- Незважаючи на те, що наші комунальні служби впродовж декади виконали солідний пласт роботи і в парках, і в скверах, і на прибудинкових територіях, я не можу бути ані спокійним, ані задоволеним загальним станом благоустрою, - відзначив Андрій Райкович. – Звертаюся до шановних журналістів, сфокусуйте свої статті і сюжети і на цю проблему.

Крім того, все зроблене необхідно зберегти, переконаний міський голова. Комунальні підприємства «Універсал» і «Благоустрій» вичистили Набережну Героїв Чорнобиля, саму річку і Молодіжний сквер, до блиску.

- А чи надовго? Увечері урни були повні пляшок і навіть габаритного сміття, а вранці служби мусили їх прибрати, бо дюжі молодики зіпхнули їх в річку, - звернув увагу Андрій Райкович. - Я вкотре звертаюся до патрульної поліції – дні стають теплішими, вечори довшими. Місто подарувало вам 5 велосипедів. Будь ласка, організуйте велопатруль у Ковалівському парку, на Козачому острові, на Набережній.

 

Усі новини