“Квітка України” – у Кропивницькому!

Вівторок, 11 квітня 2017 17:52

У Кропивницькому успішно пройшов Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Квітка України».

В урочистях із відкриття змагань взяли участь народні депутати України Олександр Горбунов та Костянтин Яриніч, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, заступник міського голови Наталія Дзюба, начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Сергій Колодяжний, ректор педагогічного університету Олег Семенюк, голова відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, майстер спорту України з гімнастики художньої, переможниця всеукраїнських і міжнародних змагань Катерина Квітка.

У змаганнях взяли участь 170 спортсменок із 15 регіонів України у складі 21 команди. Гімнастки змагались в різних категоріях, починаючи з юнацького розряду і закінчуючи майстрами спорту України.

За підсумками турніру золоті медалі завоювали представниці Кропивницького: Даша Бурко, Вікторія Черевко, Даша Савенко, Даша Саленко, Марія Павлова, Майя Бережнова, Олександра Ландарь, Єлизавета Азза, Олександра Антонова, Даша Кучеренко, Анна Нестеренко, Валерія Михайленко. Особистим подарунком від Катерини Квітки була відзначена Єлизавета Савенкова, визнана найграціознішою гімнасткою турніру.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також медалями та подарунками від організаторів та меценатів турніру.

Усі новини