Латають дороги, косять траву та саджають квіти: комунальники Кропивницького продовжують робити місто затишним та ошатним

Четвер, 20 червня 2019 20:40

Робота комунальних служб у Кропивницькому сьогодні, 20 червня, здійснювалася у повній відповідності до затвердженого плану робіт. Сміттєвози КП «Універсал 2005» працюють за графіком: підмітально-прибиральні машини "Глобус" прибирають побічне сміття у центрі Кропивницького. Фахівці підприємства також займаються ліквідацією дощових наносів по вулицях Романа Слободянюка та Київській. У мікрорайоні Велика Балка механізоване підмітання виконують спеціалізовані трактори.

Не спиняє своєї активної роботи і установка ямкового ремонту доріг - УЯР. Сьогодні проїжджа частина була відновлена по вулицях Генерала Жадова, Героїв України. А грейдер вирівнює дорожнє покриття по вулицях Степанка, Батуринській, Менделєєва.

В планах КП "Благоустрій" - покіс трави вздовж Бобринецького шляху, вигрібання покошенної трави по вулицях Героїв України, Академіка Тамма, рихлення квітників на клумбах площі Богдана Хмельницького, підстригання живої огорожі на Фортечних Валах.

До обов’язкової програми комунальників належить і щедрий полив дерев та клумб з квітами по всьому місту.

Усі новини