Ліквідація наслідків буревію триває, просимо терпіння, допоможемо: Андрій Райкович

Субота, 7 серпня 2021 13:34

Сьогодні, 07 серпня, міський голова Андрій Райкович проінспектував, як триває ліквідація наслідків вчорашньої негоди у Кропивницькому.

Місто акумулювало всі свої сили, аби якомога швидше усунути наслідки негоди, на роботу вийшли всі комунальники, традиційно не залишились осторонь працівники ДСНС. За підрахунками ЖЕО у Кропивницькому буревій звалив понад 30 дерев. Деякі з корінням.

- Це ще ми не рахували ті дерева, що буревій повалив в приватному секторі, і в парках та скверах, - розповів начальник головного  управління житлово – комунального господарства Віктор Кухаренко. – На Набережній дуже багато дерев вирвані просто з корінням і ми з самого ранку їх розпилюємо.

В багатьох мікрорайонах міста і досі відсутня електроенергія, зовнішнє освітлення. Спеціалісти працюють над відновленням мереж. За підрахунками ЖЕО вітер пошкодив майже 20 покрівель на багатоповерхівках. Постраждали також соціальні заклади міста. Андрій Райкович нагадав комунальникам про важливість створення реєстру зелених насаджень, де була б зібрана інформація про кількість дерев, їх види та вік, якість.

- Всі наші комунальні служби працюють. Першочергово – на соціальних закладах: садочках, школах, лікарнях, поліклініках, - прокоментував Андрій Райкович. - Я хочу звернутись до кропивничан з проханням зрозумінням поставитись до цієї ситуації. Заявок від людей надзвичайно багато і ми всі їх виконаємо, просто треба трохи зачекати. Ні комунальні служби ні надзвичайники не спочивають, повірте. Ліквідація наслідків буревію триває, просимо терпіння, допоможемо!

Усі новини