Ліцеїсти Муніципального колегіуму у Кропивницькому долучилися до міжнародного парламентського онлайн-уроку

Понеділок, 4 березня 2024 16:46

Учні ліцею «Муніципальний колегіум» у Кропивницькому стали учасниками парламентського онлайн-заходу - «Південна Корея на підтримку України»!

Під час парламентського уроку ліцеїсти дізналися більше про державний устрій Південної Кореї, витоки міжпарламентських, дипломатичних зносин України та Південної Кореї, а також про унікальні деталі комунікації від представників обох країн!

До міжнародного парламентського онлайн-уроку «Південна Корея на підтримку України» долучився Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Кім Хьонг Те. Він  розповів про різнобічну підтримку з боку Республіки Корея для України, дипломатичні зносини обох країн та багато іншого.

 - Учні Муніципального колегіуму є постійними учасниками онлайн уроків, які проводить Освітній центр Верховної Ради України, -  відзначила директорка ліцею Олена Максимова. – А спеціальною гостею Міжнародного парламентського онлайн-уроку «Південна Корея на підтримку України» цього разу стала заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк. Це унікальна можливість для учнів дізнатися багато нового про Україну та Південну Корею , і про те, як наші країни співпрацюють!

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28