«Марафон можливостей для бізнесу» стартував у Кропивницькому

Вівторок, 28 листопада 2017 18:49

Сьогодні, 28 листопада, у Кропивницькому  стартувала галузева сесія “Марафон можливостей для бізнесу” третього муніципального інвестиційного форуму “TIME to INVEST” .

Організатором Форуму виступає міська рада Кропивницького у співпраці із обласним відділенням Українського союзу промисловців та підприємців та Громадським об’єднанням «Спілка підприємців Кіровоградської області».

Учасників форуму, яких гостинно прийняв ПАТ «НВП «Радій»,  привітали з початком роботи секретар міської ради Андрiй Табалов, заступник міського голови Олександр Грабенко, заступник Кiровоградської ОДА Сергiй Коваленко, голова  обласного відділення Українського союзу промисловців та підприємців Євген Бахмач і голова Громадського об’єднання  «Спілка підприємців Кіровоградської області». 

- Міська рада добре розуміє роль середнього бізнесу у розвитку обласного центру, - підкреслив у вступному слові Олександр Грабенко. – У Кропивницькому зареєстровані 25 тисяч суб’єктів підприємницької діяльності. З яких половина – фізичні особи-підприємці. Це потужний каталізатор соціально-економічного розвитку міста. Тож створення комфортного бізнес-середовища є одним із головних завдань міської влади.

Андрій Табалов відзначив, що проведення інвестиційних форумів стає доброю традицією у Кропивницькому і побажав, щоб вона не переривалася, а коло їх учасників лише ширшало.

- Міська влада чітко усвідомлює  власну відповідальність перед малим, середнім і великим бізнесом, - сказав у своєму вітанні Андрій Табалов. – Це базис, основа,  яка має динамічно розвиватися. Необхідно, щоб мешканці міста мали можливість знайти у Кропивницькому роботу з гідною оплатою, щоб люди не виїжджали у пошуках заробітків за кордон чи в інші регіони, а сприяли розвитку рідного міста.

Форум має на меті зібрати разом представників місцевих та державних органів влади, неурядових організацій та бізнес-асоціацій, представників малого та середнього бізнесу, національних та міжнародних фінансових експертів, молодь та ЗМІ для обговорення актуальних питань в сфері підприємництва, а також презентувати найкращі фінансові можливості для започаткування та розвитку бізнесу.

Під час Форуму передбачається проведення:

- дискусійної платформи : «Роль підприємництва у розвитку територій»;

- практичної платформи: «Інструменти фінансової та технічної підтримки малого та середнього бізнесу».

У Форумі беруть участь представники міжнародних фінансових організацій та фондів, інвестиційних компаній, банківських установ, громадських організацій підприємців та бізнесових кіл.

Усі новини