Маршрути до об’єктів укриття у Кропивницькому повинні бути промаркованими

Четвер, 21 липня 2022 17:55

 Кропивничани і вимушені переселенці мають добре орієнтуватися в місті, щоб встигнути знайти прихисток зі звуками сигналу "Повітряна тривога". На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час робочої наради сьогодні, 21 липня.

Він доручив опрацювати розміщення відповідних табличок з вказівниками, як в центральній частині Кропивницького, так і у мікрорайонах.

- Містяни, перебуваючи в закладах торгівлі, кафе, установах, йдучи по вулиці із включенням сигналу тривоги повинні мати можливість зорієнтувати і рухатися до укриття найкоротшим шляхом, - відзначив Олександр Мосін. – Усі об'єкти захисту, у тому числі підвали багатоповерхівок, будинків, де розміщені підприємства, установи і організації  мають бути доступними для людей.

Заступник міського голови доручив провести для цього необхідну роботу з власниками приміщень, керівниками управляючих компаній. Контроль виконання цього важливого завдання Олександр Мосін залишив за собою -  інспекційні поїздки об'єктами укриття будуть щоденними.

Усі новини