Матеріальна допомога кропивничанам від міської влади

Вівторок, 14 грудня 2021 16:36

Кропивничани отримають необхідну фінансову підтримку від міської влади на лікування та вирішення нагальних соціально – побутових проблем. Сьогодні, 14 грудня, виконавчий комітет Кропивницької міської ради прийняв  сім рішень про виділення грошової матеріальної допомоги жителям обласного центру.

Зокрема, виконавчий комітет виділив 90 тисяч гривень для 30 учасників операції Об'єднаних сил. Військові отримають по три тисячі гривень матеріальної допомоги від міської влади.

Погодив виконавчий комітет і виділення щомісячної матеріальної допомоги членам сімей померлого учасника АТО та загиблого учасника ООС. Зокрема, матері двох неповнолітніх дітей померлого учасника АТО - у розмірі 2,5 тисячі гривень на кожну дитину. В іншому рішенні йдеться про виділення однієї тисячі гривень щомісячної матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань жінці — члену сім'ї загиблого учасника ООС.

Також за рішенням виконавчого комітету член сім'ї загиблого учасника АТО отримає 16 тисяч гривень на встановлення пам'ятника. А 87 кропивничан отримають грошову допомогу на поховання у розмірі 87 тисяч гривень.

Матеріальну підтримку отримають від міської влади і 44 кропивничани, які опинилися в складних життєвих обставинах. Загальна сума допомоги для них становить 340,14 тисяч гривень.

Традиційно, міська влада виділяє грошову допомогу і довгожителям міста. У грудні поточного року і в січні вже наступного 100 і більше років святкуватимуть троє кропивничан, у свій день народження вони отримають по дві тисячі гривень.  

Усі новини