Медицина Кропивницького націлена на ефективне протистояння поширення пандемії коронавірусу

Четвер, 11 червня 2020 18:29

Сьогодні медична галузь Кропивницького працює з прицілом на максимальну протидію поширенню пандемії коронавірусу. Про це сьогодні, 11 червня, розповіла заступниця міського голови Наталія Дзюба, звітуючи за результати діяльності гуманітарної сфери обласного центру минулого тижня.

Знаковим у цьому контексті є прийняття виконавчим комітетом міської ради  рішення “Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету” на створення сучасного діагностичного центру в Центральній міській лікарні Кропивницького.

- Необхідно відзначити, за квітень медикам ЦМЛ, які безпосередньо працюють з хворими на коронавірус, виплачено додаткову 300%-ву доплату до заробітної плати за рахунок коштів Національної служби здоров’я України на загальну суму 2,4 мільйона гривень, - повідомила Наталія Дзюба.

Також, повідомила заступниця міського голови, за останні дні була проведена перевірка роботи стаціонару КНП “Міська лікарня № 2 ім. Святої Анни” щодо оптимізації структури та штатного розпису і здійснена інспекція стану виконання та якості ремонтних робіт в Кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги.

Усі новини