Медовий ярмарок та благодійний розпродаж смаколиків розгорнулися на площі перед міською радою Кропивницького

Понеділок, 19 серпня 2019 12:24

Сьогодні, 19 серпня,  на площі перед міською радою розгорнувся медовий ярмарок, присвячений святу Спаса та Дню пасічника, організатором якого виступило управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради.

Свою смачну продукцію мешканцям та гостям міста представили 31 товаровиробник: пропонуються різні сорти меду, продукти бджільництва, фрукти, хлібобулочні вироби.

На ярмарку також можна придбати сувенірну продукцію, прикраси, різноманітні плетені вироби.

А благодійний продаж власноруч виготовлених смаколиків організували волонтерські організації Кропивницького.

За словами голови громадської організації “Мобільна волонтерська група” Наталії Салімової, під час ярмарку триває збір коштів на реалізацію проекту “Гірська терапія” та “Освітній простір”, спрямованих на реабілітацію та соціалізацію бійців АТО.

- Наші смаколики виготовляли мами, дружини військових, громадські активісти. Активно долучився до благодійного продажу квартальний комітет №18,  та, навіть, боєць АТО, - відзначила волонтерка.

А голова громадської організації “Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького”, співзасновник волонтерського простору “Смайл” Іннеса Колпак спільно з громадською організацією “Дія” та територіальним осередком “Спільні права громади” збирають кошти на створення креативного громадського простору для ветеранів та активної громадськості міста, що розташований  на площі Богдана Хмельницького Волонтери теж продають власноруч приготовлену випічку та виготовлені прикраси.

Усі новини