"Миколайчики - захисникам і захисницям! Миколайчики - воїнам!": діти Кропивницького підтримали ЗСУ!

Середа, 6 грудня 2023 17:07

Цьогоріч в Україні вперше одночасно відзначають День Збройних сил України та День Святого Миколая. Учні шкіл та вихованці дитячих садків Кропивницького на мить стали маленькими Миколайчиками, з турботою і любов'ю готуючи подарунки і вітання нашим славним захисникам і захисницям!

Кропивницькі школярі активно підтримали челендж "Миколайчики-захисникам і захисницям, Миколайчики-воїнам", оголошений Міським парламентом дітей.

Діти не просто збирали допомогу для відправки на фронт, вони дарували українським воїнам часточку домашнього тепла і своєї уваги!  Вони знають, що турбота і підтримка сьогодні вкрай важлива кожному і кожній, хто стоїть на захисті рідної країни!

"Дорогі воїни! Хай береже вас Бог! Хай скоріше закінчиться війна! Молимося, щоб якнайшвидше настала Перемога і всі ви повернулися додому до своїх родин!", пишуть у своїх листах захисникам і захисницям учні шкіл Кропивницького.

Тож зібрані з любов’ю теплі рукавички, шкарпетки, чай, кава, цукерки, сік та солодощі, а також  написані власноруч листівочки з вдячністю і вітаннями поїхали на передову. Там чекають! Україна переможе!

Дорогі наші діти! Ви найкращі! Пишаємося вами! Вашими досягненнями, прагненнями, цілеспрямованістю! З таким молодим поколінням Україна обов’язково міцнішатиме, розвиватиметься і перемагатиме! Хай Святий Миколай сьогодні завітає до кожного з вас!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13