Міська дружина Кропивницького – важливий елемент системи охорони громадського порядку

Вівторок, 19 лютого 2019 13:10

У Кропивницькому функціонують 6 дільниць “Громадських пунктів охорони правопорядку”. Про це повідомив заступник керівника міської дружини Костянтин Осіпенко під час звіту за результатами діяльності у 2018 році.

На дільницях здійснюються прийоми громадян з особистих питань дільничними інспекторами поліції за безпосередньої участі працівників міської дружини.

За інформацією Костянтина Осіпенка, пункти охорони правопорядку у Кропивницькому знаходяться за адресами: по вулицях Зінченка, 1 — пункт №7 (головний),  Великій Перспективній, 63 — ГПОП, Пацаєва, 6 - пункт №5, по пров. Павла Бута, 3 - пункт № 12, по просп. Університетському, 14 - № 101, вул. Ушакова - пункт “Фортечні Вали”.

- На сьогодні кількісний склад міської дружини складає 24 особи, - відзначив Костянтин Осіпенко. - У 2018 році дружинники спільно з працівниками управління транспорту і зв’язку міської ради та захисниками прав споживачів контролювали роботу міського пасажирського транспорту. Також у підзвітний період працівники дружини брали участь у заходах спеціалізованої інспекції, департаменту економічного розвитку, торгівлі та інвестицій у складі комплексних груп з метою ліквідації стихійної торгівлі, а також у рейдах спільно зі спеціалістами управління комунальної власності в обстеженні безхазяйних об’єктів. Всього за звітний період складено 1162 протоколи.

Костянтин Осіпенко також додав, що дружинники завжди долучаються до охорони правопорядку під час загальноміських святкових заходів. Працівники міської дружини у цілодобовому режимі охороняють Меморіальний комплекс Фортечні Вали та Алею Почесних поховань загиблих учасників АТО на Рівнянському кладовищі.

Усі новини