Міська рада Кропивницького врегулювала питання плати за землю на територіях без нормативної грошової оцінки

Вівторок, 7 травня 2019 17:49

Міська рада Кропивницького внесла зміни до власного рішення від 12 липня 2018 року №1750 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Кропивницького Кіровоградської області».

Прийнятим рішенням врегульовано питання стягнення платежів за землю на територіях, що не увійшли до технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок в обласному центрі, відзначив начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради Олег Вовенко.

У той же час депутатський корпус не підтримала ініціативу свого колеги Олександра Цертія щодо скасування рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Кропивницького.

За інформацією заступника міського голови Олександра Мосіна, міська влада продовжує вести з підприємцями міста діалог, надає необхідну допомогу у врегулюванні питань землевпорядкування і забезпечує планомірне внесення розробником нормативної оцінки необхідних змін до технічної документації.

Усі новини