Міська влада ініціюватиме розірвання угод з підрядниками, які не розпочнуть ремонт доріг і прибудинкових територій у Кропивницькому

Понеділок, 29 травня 2017 12:46

У Кропивницькому на 2017 рік запланований значний обсяг робіт з ремонту дорожнього покриття, як на проїжджій частині доріг, так і еа внутршньобудинкових територіях. У той же час є підприємства-підрядники, які не поспішають виводити на об’єкти техніку і людей, хоча погодні умови сприяють активному асфальтуванню.

Це відзначив заступник міського голови Олександр Мосін під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 29 травня.

- Ви добре знаєте позицію міського голови щодо довгої розкачки по ремонту доріг, - звернув увагу Олександр Мосін. – Вулицю Смоленчука “Облавтодор” все ж розпочав. Але прошу головне управління ЖКГ тримати цю ділянку на щоденному контролі.

За словами профільного заступника міського голови, немалий обсяг робіт має бути виконаний у дворах на вулиці Євгена Тельнова: 12, 13, 14. Там теж підписаний договір з “Облавтодором”.

- Якщо цього тижня вони не почнуть, розривайте цю угоду і шукайте іншого виконавця, - доручив керівнику головного управління ЖКГ Олександр Мосін. - Ми втрачаємо золоті дні. Що ми потім людям скажемо?!

Загалом у Кропивнпицькому виконані асфальтні роботи на восьми об’єктах, - наголосив під час наради начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко. – Ще близько десяти перебувають в роботі. На визначення підрядника ремонту чотирьох вулиць тривають тендери, ще близько двадцяти тендерів будуть оголошені сьогодні. Фактично всі угоди укладаються через систему електронних закупівель “Прозорро”. Деякі тендери довелося відмінити через надання його учасниками недостовірних даних. Ми врахували це у подальшій роботі і, переконаний, зможемо вчасно виконати усі заплановані ремонти.

Усі новини