Міська влада Кропивницького отримала повноваження держархбудконтролю

П'ятниця, 10 лютого 2017 18:23

Сьогодні, 10 лютого, Держархбудінспекція передала міській владі Кропивницького нові містобудівні повноваження в рамках процесу децентралізації. Акти приймання – передачі справ підписали Голова Держархбудінспекції України Олексій Кудрявцев та міський голова Андрій Райкович.

Відтепер міська влада Кропивницького отримала усі необхідні важелі для ефективного контролю за будівельними майданчиками, виявлення порушень містобудівного законодавства та притягнення до відповідальності порушників.

- Функції держархбудконтролю, які сьогодні перебирає на себе влада Кропивницького – це додаткова відповідальність, але й одночасно додаткові можливості, – повідомив Олексій Кудрявцев. – Результатом ефективної контрольно-інспекційної роботи повинно стати значне поліпшення інвестиційного клімату Кропивницького та прискорення розбудови міської інфраструктури.

У свою чергу Андрій Райкович відзначив: - «Сьогодні місто динамічно розвивається та реалізує нові інвестиційні проекти, тому інспекція матиме надзвичайно великий обсяг роботи. Ми зможемо оперативно та якісно реагувати на всі виклики у сфері будівництва та, відповідно, значно покращити показники у цій галузі”.

Усі новини