Міська влада прийматиме рішення щодо тарифів на проїзд у громадському транспорті Кропивницького з урахуванням інтересів громади

Понеділок, 13 лютого 2017 15:05

Тарифи на пасажирські перевезення у Кропивницькому будуть розглянуті на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради завтра, 14 лютого.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив керівникам усіх задіяних виконавчих органів серйозно і фахово підготуватись до розгляду питання.

- Ми не можемо не розглядати питання, яке ініціюють перевізники, - відзначив очільник міста. – Міська влада зобов’язана детально вивчити всі обставини, врахувати інтереси громади і прийняти рішення. Це питання нелегке, резонансне, тому професійні, переконливі аргументи, обрахунки повинні бути по кожній позиції. Діалог з депутатами, громадськими лідерами, з членами виконкому, з пресою ми повинні тримати постійно, чесно і фахово.

У той же час, звернув увагу Андрій Райкович, якщо ви переконані, що хтось дозволяє розповсюджувати неправдиву інформацію щодо роботи міської влади, необхідно професійно відстоювати позицію міської ради, інформувати громаду про реальний стан справ, розповідати чим виконавчі органи займаються щодня.

Усі новини