Міський голова Кропивницького Андрій Райкович подякував містянам за активну участь у святкових заходах до Дня міста

Вівторок, 18 вересня 2018 17:08

Сьогодні, 18 вересня, до актової зали міської ради Кропивницького запросили усіх, хто трудився над реалізацією сценарію свята Дня міста. Міський голова Андрій Райкович подякував усім організаторам та містянам, що активно долучилися до відзначення дня народження міста, за якісну підготовку та проведення святкових заходів.

- Я з великим задоволенням зустрічаюся сьогодні з вами, щоб висловити щиру подяку та сердечні слова за ту величезну роботу, за ваш ентузіазм, який ви продемонстрували під час святкування Дня міста, - наголосив у вітальному слові Андрій Райкович. - Ми із року в рік нарощуємо потенціал свята, збільшуємо кількість локацій, учасників, заходів, презентацій. Але, якщо немає спільного бажання, вболівання за спільний якісний результат, то гарного свята ніколи не буде. На День міста у Кропивницький прибув Президент України, і впродовж кількох годин ми спілкувалися з кропивничанами. Зробити спільне фото було безліч охочих, з усіх боків лунали теплі слова побажань та привітань. Я вже говорив, що столичній команді сподобалось місто, святкова атмосфера, гостинність кропивничан, наші дитячі ансамблі, виступи студентських колективів. І хоча я не встиг побувати на всіх локаціях, але  увесь вечір слухав десятки емоційних відгуків про фестиваль “Смачна кісточка”, про всю смакоту і яскравий народний характер, який продемонстрували наші квартальні комітети. Кропивничани із захопленням переказували, якою смачною тетерею частували наші дівчата на “Козацькому острові” усіх охочих. І я щиро вдячний всім ресторанам, кав'ярням, волонтерам, комунальним службам, які забезпечили найвищий рівень підготовки до свята.

Очільник міста також згадав, як вирувала виступами вулиця Дворцова, а парк Ковалівський демонстрував таланти учнів  навчальних закладів. “Спортивне містечко”, дитячий табір під відкритим небом, юні художники і колекціонери — всі вони створювали мистецьку атмосферу міста.

- Елегантне дефіле від “Зорянки”, чудовий концерт нашого духового оркестру і десятитисячний вечірній концерт кращої рок-групи України, яка подарувала містянам незабутні емоції — це було неперевершено! І я щиро, сердечно дякую всім вам за активну участь у кожному проекті. Ви продемонстрували свій професіоналізм і велику любов до рідного міста. Чого тільки вартий пиріг на 264 кілограми! - зазначив міський голова. - Моїй вдячності немає межі. Ви - найкращі! Разом, ми велика сила! Я переконаний, що й надалі ми єдиною командою даруватимемо громаді яскраві, масові, красиві свята. Миру всім і добра!

Подарунком вдячності від міської влади для присутніх цього дня став прекрасний виступ міського професійного духового оркестру і його солістів.

Усі новини