Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив рятувальникам нові сучасні комплекти амуніції

П'ятниця, 5 січня 2018 13:49

Фахівці обласного управління ДСНС України отримали нову техніку та амуніцію для якісного виконання службових зобов’язань.

Сьогодні, 05 січня, сучасну техніку демонстрували під час урочистостей на навчальному пункті аварійно – рятувального загону спецпризначення УДСНС.

 Рятувальникам закупили пожежні машини: одна з них та сучасний тягач з тралом залишаться працювати у Кропивницькому, інші чотири роз’їдуться по області. З’явились в їх розпорядженні ще й сучасні піноутворювачі та європейські апарати захисту органів дихання.

А міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив рятувальникам сертифікат на новий спецодяг.

- Судячи з подарунків, які сьогодні отримають пожежно-рятувальні підрозділи нашої області, можемо сподіватися, що рівень безпеки стане значно вищим, -  відзначив міський голова у вітальному слові. - Ми живемо в доволі бурхливий час, тому ваш професіоналізм, технологічне забезпечення, здатність миттєво реагувати на будь-які надзвичайні ситуації, пожежі зокрема, вкрай важливі і необхідні. Проте мати на озброєнні сучасну, класну техніку - лише частина справи. Люди - найголовніше! Аби в найскладніших умовах зберегти ваші життя, бо вогнеборці не на прогулянки ходять, а часто йдуть в пекло, значить теж повинен бути якісний, захищений одяг. Бажаю спокійної служби і сухих рукавів.

Після завершення урочистостей техніку оглянули, та перевірили якість спорядження.

Усі новини