Міський голова Кропивницького Андрій Райкович взяв під опіку багатодітну родину

П'ятниця, 2 листопада 2018 16:14

Вже три місяці поспіль значну частину своєї зарплатні міський голова  Кропивницького віддає на потреби багатодітної сім’ї Лісоволенків.

У родині виховують сімох дітей. Одному з хлопчиків кілька тижнів тому зробили складну операцію в Харківській клініці. Гроші на транспортування та на частину лікування передали із зарплатні Андрія Райковича, бо заробітків батьків на такі витрати не вистачало. Допомагати родині грошима очільник міста буде і надалі.

Допомогу із зарплатні міського голови отримали і двоє діток загиблих АТОвців. Їм виділили частину необхідної суми для придбання квитків до Латвії. Тепер вони, та ще 18 дітей, що втратили в зоні проведення антитерористичної операції батьків, оздоровлюватимуться в місті Огре. Латвійська сторона взяла на себе витрати на харчування, проживання та екскурсії. Коштами із зарплатні Андрія Райковича щомісяця продовжують допомагати родині полоненого Сергія Глондаря, та підтримувати фінансово учасників Кропивницького міського товариства політичних в’язнів і репресованих.

Усі новини