Міжнародний тріумф юних грацій із Кропивницького

Вівторок, 3 грудня 2019 10:55

У Варшаві завершився VII міжнародний турнір з гімнастики художньої «Варшавська осінь». Змагання зібрали 312 учасників з України, Росії, Польщі, Білорусі, Бельгії, Литви, Ізраїля та Німеччини.

Гімнастки Кропивницької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 успішно презентували рідне місто на престижному турнірі. Анна Присяч стала чемпіонкою у вправах з мячем та обручем, Марія Павлова стала срібною призеркою зі скакалкою та булавами,  Марина Локарева посіла  ІІІ місце з мячом, булавами та у фіналі виборола «бронзу» у вправах  зі скакалкою, а Кишлян Єва – «золото»  з обручем.  Тренує гімнасток Людмила Виноградова.

У той же час, їхні одноклубниці, вихованки КДЮСШ №3 склали гідну конкуренцію своїм суперницям у Будапешті  на міжнародному турнірі з художньої гімнастики Snowflake Cup International Rhythmic Gymnastics Tournament. Тут змагалися 440 юних гімнасток із  11 країн.

Кропивницькі грації полонили серця угорських вболівальників: Савенко Дар’я стала золотою медалісткою у вправах з мячем та бронзовою - у багатоборстві, за підсумками усіх виступів Марія Байбарак зайняла ІІ місце, Маргарита Дмітрієва  - ІІІ, а Софія Касьяненко -  почесне IV місце.  Тренують гімнасток Анастасія Мельник, Ольга Шевченко та Іван Гончаренко.

Усі новини