Молодь Кропивницького запрошують на оплачувані громадські роботи з благоустрою міста

П'ятниця, 30 червня 2023 11:58

Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради продовжує набір учнівської та студентської молоді віком від 14 років для участі в оплачуваних громадських роботах  з благоустрою міста.

Прийом документів буде відкрито 06 липня з 13.00 до 16.00 за адресою: вулиця Архітектора Паученка, 41/26, Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького «Прозорий офіс».

Для оформлення працевлаштування юнакам і дівчатам необхідно прибути до ЦНАПу у зазначені дні обов’язково з одним із батьків або особою, що їх замінює та надати наступні документи:

1. Дві копії паспорта

2. Дві копії реєстраційного номеру облікової картки платника податків.

3. Медична довідка про стан здоров’я, в якій лікарем зазначено, що дитина не має алергічних проявів, фізичних вад, має задовільний стан здоров’я (тобто може виконувати наступні види робіт: прополка трави, збір сміття, підмітання, збір скошеної трави у скверах та парках міста).

4. Для учнів: копія учнівського квитка або довідка зі школи.

5. Для студентів: копія студентського квитка та оригінал довідки з навчального закладу про неотримання стипендії.

6. Заява батьків про згоду на працевлаштування (зразок надається під час оформлення документів або можна роздрукувати за посиланням: http://surl.li/inajh)

7. Дві копії витягу з реєстру Кропивницької територіальної громади (довідка про реєстрацію місця проживання).

8. Довідка про реквізити банківського рахунка особи, яка влаштовується на громадські роботи.

9. Заява на обробку персональних даних (зразок надається під час оформлення документів або можна роздрукувати за посиланням: http://surl.li/inajh)

Молодь зі статусом  внутрішньо переміщеної особи додатково надають дві копії довідки про взяття на облік як ВПО. Особам, яким виповнилося 18 років, оригінал та копія свідоцтва про народження, заява батьків про згоду на працевлаштування дитини не потрібні. Усі перераховані документи надаються у паперовому вигляді.

Молодь віком від 14 років залучатимуть до робіт з упорядкування та озеленення зон відпочинку, парків, скверів. Головним роботодавцем є комунальне підприємство «Благоустрій». Тривалість одного робочого дня складатиме чотири години протягом 10 робочих днів. Оплачувані громадські роботи для молоді триватимуть з 1 липня по 25 серпня. Заробітна плата залежить від віку учасників і становить від 1500 грн до 2400 грн за 10 робочих днів. Зверніть увагу на те, що для зарахування на громадські роботи пакет документів від особи повинен бути правильно підготовленим в повному обсязі.

За детальною інформацією звертатися в управління молоді та спорту Кропивницької міської ради за телефонами: 35-83-11, 35-83-12.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13