Молодь тестує якість: у Кропивницькому нагородили переможців конкурс дитячого малюнку до Всесвітнього дня захисту прав споживачів

П'ятниця, 15 березня 2024 15:48

Навчити дітей відповідально ставитися до питань захисту прав споживачів, культури споживання якісних продуктів харчування можна через творчість. Саме з цією метою головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградські області та управління освіти Кропивницької міської ради провели конкурс дитячого малюнку до Всесвітнього дня захисту прав споживачів. Переможців конкурсу визначили і нагородили 14 березня в обласній науковій бібліотеці імені Чижевського.

Конкурс малюнка, присвячений Всесвітньому дню захисту прав споживачів, відбувається вже вшосте. Цьогоріч участь у ньому взяли учні 16 загальноосвітніх закладів Кропивницького. Більше як пів сотні малюнків, представлених на розгляд конкурсної комісії, вражали розумінням дітей важливості культури споживання. Діти малювали не лише корисну і здорову їжу, а й зображували відповідальне ставлення людини до екології, наслідки засмічення природи пластиком.

Переможців конкурсу визначили у трьох вікових категоріях. У молодшій віковій категорії перше місце зайняла учениця ліцею імені Тараса Шевченка Аліна Онопрієнко, у середній віковій категорії — учениця гімназії «Інтелект» Дар’я Байдарова, у старшій віковій категорії - учениця ліцею «Муніципальний колегіум» Каріна Колечкіна.

Усіх переможців організатори нагородили грамотами та подарунками.

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13