Молодіжна рада Кропивницького: працюємо спільно на користь розвитку молодіжної політики

Вівторок, 20 лютого 2024 14:47

Засідання Молодіжної ради при виконавчому комітету Кропивницької міської ради відбулося у понеділок, 19 лютого.

В онлайн форматі в засіданні взяв участь Володимир Сонько, голова Української асоціації молодіжних рад, який проінформував членів молодіжної ради Кропивницького про можливості та найближчі проєкти асоціації. Від молодіжної ради Кропивницького представником в Українській асоціації молодіжних рад затвердили Максима Шевченка.

- Нині в асоціації - 24 області, які представляють молодіжні ради. Наша мета - підтримка діяльності молодіжних рад, а також сприяння у розвитку нових, задля підвищення молодіжної участі у процесі прийняття суспільно-важливих рішень. Ми готові надавати менторську, організаційну підтримку молодіжній раді Кропивницького, - зазначив Володимир Сонько.

У ході засідання заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська проінформувала членів молодіжної ради про затверджений кошторис щодо проведення спільних заходів із молодіжною радою та молодіжними громадськими організаціями на 2024 рік. Сума фінансування проєктів та ініціатив, наданих від молодіжки та ГО становить 50 тисяч гривень.

Члени молодіжної ради узагальнили пропозиції щодо плану заходів на перше півріччя 2024 року, ухвалили рішення щодо зміни кількісного складу ради, зініціювали стратегічну сесію, обговорили робочі питання.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28