Мостам Кропивницького у 2020 році буде приділена особлива увага

Вівторок, 10 вересня 2019 08:21

Ремонт доріг у Кропивницькому продовжуватиметься в активному темпі. Таке завдання поставив комунальникам міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час щотижневої апаратної наради у понеділок, 09 вересня.

- Я просив би контролювати цей обсяг роботи щоденно. Щоб не вийшло так, що ми тут  чотири квартали покладемо нове дорожнє полотно, а далі — як були пральні дошки, так і залишаться, - зауважив міський голова.

Під контроль міська влада має взяти і технічний стан всіх мостів Кропивницького. Адже деякі з них не ремонтувались по кілька десятків років, і потребують особливої уваги.

- Ми ж минулого року ремонтували вперше за 20 років пішохідний міст через Інгул у центрі міста. Чого про заміну залізного настилу тоді не подумали? А стовпчики знову де поділись внизу?, - звернув увагу Андрій Райкович. - Гіркий досвід інших міст нас теж має вчити. Добре, що ми до кінця місяця завершимо капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному, який фактично в аварійному стані працював 20 років. Але це не дає нам права спочивати у холодочку. На наступний рік заплануйте нагальні роботи по кожному такому об'єкту.

Фото - джерело http://uc.kr.ua

Усі новини