На День міста у Кропивницькому вперше внесли бойовий стяг прославленого полку спецпризначення імені Святослава Хороброго

Субота, 15 вересня 2018 11:41

Указом Президента України за зразкове виконання поставлених завдань, високі показники в бойовій підготовці третьому окремому полку Спеціального призначення, що базується у Кропивницькому, присвоєно почесне найменування "імені князя Святослава Хороброго".

Сьогодні, під час відзначення Дня міста, вперше, на прохання громади міста Кропивницького, був внесений бойовий прапор легендарних «кіборгів». Цей бойовий прапор - символ героїзму і нескореності усіх наших земляків, які не жалкували своє життя за свободу і незалежність рідної землі. В ньому біль матерів і високий звитяжний дух батьків, в ньому турбота волонтерів і частинка серця кожного  патріота.

Внесення бойового прапора супроводжували два духових оркестри – військовий і міський професійний, а солісти Антоніна Потоцька і Олександр Безай проникливо виконали пісню «Герої не вмирають».

Київський князь Святослав Хоробрий був одним із найвидатніших полководців і завзятих воїнів середньовічної Європи. Його відомий вислів «Іду на Ви» став для особового складу сил спеціальних операцій символом непереможності українського бойового духу.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13