На дорогах Кропивницького — гаряча пора

Вівторок, 19 липня 2022 13:50

Упродовж минулого тижня дорожники КП "Універсал 2005" продовжували працювати з гарячим асфальтом на проїжджій частині доріг на вулицях Олександрійській та Кримській у Кропивницькому. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 19 липня.

На жаль, асфальтовий завод працює не постійно. Один-два дні на тиждень. Ситуація контролюється й у разі відновлення постачання асфальту – ремонтні бригади працюють за планом. У той же час, стабільній роботі установки УЯР і грейдера заважають перебої з постачанням пально-мастильних матеріалів.

- Питання закупівлі пального має бути на особливому контролі і роботи з ямкового ремонту і грейдерування доріг не повинні зупинятися: у нас визначені місця їх виконання. – відзначив Олександр Мосін. -  Дорожники виконали запланований обсяг робіт на вулицях Героїв Маріуполя і Холодноярській, полатали ями на вулиці Барболіна. На черзі продовження ремонту маршрутів руху великогабаритного громадського транспорту та магістралей з пожвавленим автомобільним рухом. А на грейдери чекають у віддалених мікрорайонах Кропивницького.

Усі новини