На перехресті вулиць Кропивницького та Шевченка з’являться світлофорні об’єкти

Вівторок, 3 серпня 2021 15:20

Сьогодні, 03 серпня, в обласному центрі на перехрестях вулиць Кропивницького та Шевченка почали встановлювати світлофорні об’єкти. Про це розповіла заступниця начальника головного управління житлово-комунального господарства Юлія Яндович. Після ремонту вулиці Кропивницького рух транспорту по Шевченка з боку Великої Балки значно ускладнився, в тому числі й для громадського транспорту.

Кропивницький міський голова Андрій Райкович дав доручення спеціалістам головного управління житлово-комунального господарства вирішити цю проблему. Проєктна організація провела обрахування інтенсивності руху транспортних засобів. В результаті вирішили, що рух на цьому перехресті необхідно регулювати з допомогою світлофорів.

Виконувати роботи почали сьогодні, думаю за півтора – два місяці ми їх завершимо, - пояснила Юлія Яндович. – тут буде 8 транспортних світлофорів і 4 пішохідних. Також встановимо близько 30 дорожніх знаків та 16 метрів огорожі. Перехрестя обов’язково буде облаштоване пандусами і пристроями звукового супроводу. Загальна вартість будівельних робіт – 760 тисяч грн.

Усі новини