На прийомі у міського голови

П'ятниця, 8 вересня 2017 13:19

Сьогодні, 08 вересня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань. Поспілкуватися з очільником міста прийшли восьмеро кропивничан.

Більшість звернень від мешканців міста  стосувалась вирішення питань регулювання земельних відносин та надання житлово – комунальних послуг. Був на прийомі і Володимир Дерев’янко, який, понад 15 років тому, разом з дружиною створили один з перших в місті дитячий будинок сімейного типу. Нині родина має право забрати у власність будинок, у якому проживає. Тож прийшли до міського голови з проханням посприяти у вирішенні цього питання. Андрій Райкович дав завдання відповідальним опрацювати це питання, та обов’язково винести на засідання сесії міської ради.

 Загалом прийом міського голови сьогодні тривав понад годину, Андрій Райкович поспілкувався навіть з тими, хто на прийом не записувався, але виявив бажання зустрітися. За результатами розгляду звернень громадян, міський голова надав доручення відповідним виконавчим органам. Усі порушені питання взяті на контроль.

Усі новини