На прийомі у заступника міського голови Кропивницького

Вівторок, 9 березня 2021 16:26

Сьогодні, 09 березня, заступник міського голови Кропивницького Олександр Вергун провів прийом громадян з особистих питань.

На прийом до посадовця звернулося п’ятеро заявників, серед яких один робітник і чотири пенсіонери, за категоріями — дві особи з інвалідністю І групи та одна особа з інвалідністю ІІІ групи. Мешканці міста порушили перед заступником міського голови питання роботи КП “ЖЕО №4, неякісного теплопостачання житлового будинку, ремонту вимощення навколо житлового будинку, засипання ям прибудинкової території, знесення і обрізки дерев та облаштування індивідуального входу до квартири із встановленням пандусу.

- Враховуючи, що серед заявників були громадяни з інвалідністю, яким фізично важко переміщатися, бо у них вражений руховий апарат, їм забезпечили можливість донести до заступника міського голови свої заяви у телефонному режимі. При цьому час спілкування не обмежувався, - відзначила начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Оксана Пономарьова. -  Такі форми проведення прийомів громадян, у разі потреби, будуть використовуватися і в подальшому.

За результатами розгляду звернень громадян, Олександр Вергун надав доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради. Усі порушені питання взяті на контроль.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13