На прохання мешканців Старої Балашівки і Великої Балки у мікрорайонах будуть облаштовані аптечні пункти

Понеділок, 15 січня 2018 18:19

Аптечні пункти у віддалених мікрорайонах Кропивницького повинні з’явитися у найстисліші терміни. Таке завдання поставив перед управлінням охорони здоров’я міської ради міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 січня.

- Я вже один раз підказав управлінню шлях розв’язання проблеми, на яку скаржаться мешканці міста, особливо люди похилого віку, - наголосив очільник міста. – У своїй діяльності мені часто доводиться домовлятися з підприємцями, просити їх, умовляти: всі розуміють, що я роблю це не для себе – це потрібно громаді! Тож нічого незвичного чи поганого у тому, що високорентабельний аптечний бізнес можна збалансувати з нерентабельним на периферії немає.

Жителі Старої Балашівки під час зустрічі з міським головою теж загострили його увагу на цій проблемі: тут і місце для розміщення аптечного павільйона підшукали поруч із амбулаторією. Це може бути мала архітектурна форма, площею не менше 50 м2. Таку ж земельну ділянку міський голова доручив підшукати і на Великій Балці.

Усі новини