На Різдво у Кропивницькому очікується значне погіршення погодних умов

Середа, 4 січня 2017 00:00

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради попереджає мешканців Кропивницького, керівників підприємств, установ та організацій про суттєве погіршення погоди на території обласного центру у період із 6 по 8

У зв'язку із вторгненням холодного арктичного повітря з північного сходу 6-8 січня очікуються складні погодні умови:  протягом доби 6 січня прогнозується зниження температури повітря до 10-15° морозу,  а  7-8 січня подальше похолодання вночі до 17-22° морозу, вдень до 13-18° морозу.  Крім того,  7 січня очікуються пориви вітру 15-20 м/с, сніг і хуртовина.

            - Такі погодні умови будуть ускладнювати роботу енергетичних компаній та зв’язку, будівельних та транспортних організацій, - відзначив начальник управління Сергій Коваленко. – Ми направили усім керівникам підприємств, установ та організацій, від яких залежить забезпечення сталої життєдіяльності повідомлення щодо погіршення погодних умов. Додатково проінструктували спеціалістів, які будуть у ці дні чергувати в пунктах тимчасового обігріву людей. 

Усі новини