На розчистку внутрішньобудинкових територій у Кропивницькому вийшли 247 двірників

Понеділок, 9 січня 2017 00:00

Працівники КП «Універсал – 2005» повністю виконали нічний план розчистки доріг у Кропивницькому і після короткого ранкового перепочинку розпочнуть підготовку своєї техніки до чергового протистояння зі сніговою стихією.

            На зміну їм вийшли двірники житлово – експлуатаційних організацій, які рано – вранці приступили до звільнення від снігу прибудинкових територій, пішохідних зон і тротуарів.

            За інформацією головного управління житлово – комунального господарства, у дворах багатоповерхівок ЖЕО №1 сьогодні працюють 55 двірників. У ЖЕО №4 на розчищення алей, прибудинкових територій вийшли 53 працівники і у їхньому розпорядженні є 1 трактор. На території ЖЕО №3 працюють 63 двірники, два трактори Т-40 та JSB. Тут вже прочищені тротуари по вулиці Волкова від. Бєляєва до Є.Тельнова, по вулицях Євгена Тельнова, Соборній. В роботі перебувають вулиці Вокзальна, Шатила, Академіка Корольова. Також планується механізоване чищення міжбудинкових доріг.  У ЖЕО№ 2 задіяні 70 двірників з майстрами. Вивіз сміття з контейнерних майданчиків тут забезпечений за графіком. Справляються з роботою і семеро спеціалістів ЖЕК № 9 з тракторцем Т-16 на селищі Гірничому.

Усі новини