На сторожі правил благоустрою у Кропивницькому: за місяць спецінспекція склала понад 100 протоколів

П'ятниця, 5 лютого 2021 11:26

За місяць роботи поточного року працівники спеціалізованої інспекції склали сотню протоколів за порушення правил благоустрою території Кропивницького.

Сьогодні, 05 лютого, т.в.о начальника спеціалізованої інспекції Олександр Брюховецький розповів про результати роботи інспекторів у період із 01 січня до 04 лютого 2021 року. За цей час спецінспектори провели низку рейдів, перевірок, обстежень територій загального користування міста щодо стану їх благоустрою та додержання підприємствами, установами, організаціями і громадянами законодавства у сфері благоустрою.

- Особлива увага в цей період приділялась питанням своєчасного очищення від снігу, наледнів прилеглих територій до підприємств, установ та організацій всіх форм власності, посипання протиожеледними матеріалами тротуарів, пішохідних доріжок і сходів, - повідомив Олександр Брюховецький

В результаті перевірок інспектори склали 105 протоколів на порушників правил благоустрою. Найбільше – 62, отримали ті, хто мало уваги приділив розчистці прилеглих територій від снігу, ожеледиці, посипанню пішохідних доріжок. 15 протоколів наклали за захаращення територій загального користування побутовим та будівельним сміттям, будівельними матеріалами. Ще 7 – за самовільне встановлення огорож за межами приватних домоволодінь, неналежний санітарно-технічний стан огорожі.

Усі новини