На захисті житлових прав громадян: у Кропивницькій міській раді працювала громадська комісія

Вівторок, 18 липня 2023 15:19

Сьогодні, 18 липня, під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кропивницької міської ради Світлани Балакірєвої відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань.

Відповідно до заяв та поданих документів, комісія рекомендувала виконавчому комітету взяти на облік у першочергову чергу для отримання тимчасового житла дев’ять родин вимушених переселенців. П’ять родин переїхали до Кропивницького з Донецької, дві - з Луганської, по одній - із Запорізької та Херсонської областей.

Також члени комісії погодили взяття громадян на квартирний облік у першочергову чергу  родину учасника бойових дій та у позачергову чергу -  особу з інвалідністю в наслідок війни і  дитину позбавлену батьківського піклування. Крім того, комісія зняла 23 родини з обліку, внесла зміни до квартирних справ трьох родин та віднесла квартири до числа службових.

Члени  комісії  розглянула і звернення комунальних підприємств міста щодо переоформлення особових рахунків на квартири двох родин. З усіх питань комісія прийняла відповідні рішення.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28