«Нащадки П’єра де Кубертена”: у Кропивницькому змагалися юні стрільці з пневматичної зброї

Понеділок, 22 березня 2021 17:09

Із 16 по 19 березня у Кропивницькому  в приміщенні стрілецького тиру комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 тривав відкритий турнір зі стрільби кульової «Нащадки П'єра де Кубертена» серед юнаків та дівчат 2003 р.н. та молодших.

У змаганнях, організованих спільними зусиллями  управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і обласного відділення Національного олімпійського комітету України , взяли участь 43 стрільці з  Кропивницького та селища Петрове. Юні спортсмени визначили кращих у стрільбі з пневматичного пістолета і пневматичної гвинтівки. Чемпіонами турніру у різних вправах стали: Владислав Стародумов, Дар’я Стефанова, Кароліна Корпусенко.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями, значками, футболками з олімпійською символікою та канцелярською атрибутикою від обласного відділення НОК України.

Нагородження проводили чемпіон та рекордсмен Дефлімпійських ігор 2017 року зі стрільби кульової Олександр Костик, срібний і бронзовий призер Дефлімпійських ігор 2017 року Сергій Фомін, їхній тренер Олена Ібрагімова, та директор центру «Спорт для всіх» Микола Аношкін.

Під час урочистого нагородження президент обласної федерації стрільби, начальник відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Славік Іванов вручив посвідчення та значок Майстра спорту України Кароліні Корпусенко, яку тренує Юлія Тарасова.

Усі новини