Національна інформаційна кампанія з протидії торгівлі людьми: у Кропивницькому демонструватиметься інсталяція «ГРАНІ3»

Вівторок, 21 березня 2017 13:52

З ініціативи Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики України, за сприяння Кіровоградської обласної державної адміністрації та міської ради 23 березня у Кропивницькому на площі Героїв Майдану відбудеться відкриття інсталяції «ГРАНІ3» та брифінг для ЗМІ. Час початку заходу - 14:00.

«ГРАНІ3» – тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством. За оцінками Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, понад 160 000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Інсталяція «ГРАНІ3» надає важливу інформацію про явище торгівлі людьми, знайомить із реальними історіями постраждалих, порадами із безпечного працевлаштування та подорожей, а також із номерами гарячих ліній із протидії торгівлі людьми. Інсталяція буде розміщена у Кропивницькому до 5 квітня 2017 р., а потім подорожуватиме іншими регіонами України.

У відкритті інсталяції та брифінгу з нагоди відкриття візьмуть участь: представники Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні, представники обласної державної адміністрації, міської ради, ВБЗПТЛ Національної поліції Кіровоградської області; громадської організації «Обласний жіночий інформаційний центр», студентська, учнівська молодь та ЗМІ.

Національна інформаційна кампанія «ГРАНІ3» проводиться Представництвом МОМ в Україні у партнерстві з Міністерством соціальної політики України за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Виконавчим партнером МОМ в реалізації Національної інформаційної кампанії «ГРАНІ3» у Кропивницькому є Обласний жіночийінформаційний центр, який надає допомогу та підтримку вразливим групам населення, впроваджує нові підходи до профілактики негативних явищ, а також у співпраці з державними та громадськими організаціями здійснює заходи з протидії торгівлі людьми.

Для додаткової інформації звертайтеся до:
Аліни Осокіної, керінику проектів обласного жіночого інформаційного центру
м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24
тел.: 0507044199
e-mail: alina.veriz@gmail.com
 
Фото: http://golosno.com.ua/suspilstvo/1485347764-u-centri-rivnogo-rozpovidayut-yak-ne-stati-zhertvoyu-trudovogo-ta-seksualnogo

Усі новини