Наводити порядок у Ковалівському парку комунальникам обласного центру допомагали переселенці з Луганської області

Понеділок, 29 серпня 2022 14:25

Вимушені переселенці з Луганської області вирішили зробити символічний подарунок Кропивницькому – місту, яке надало їм прихисток від російської агресії в Україні. Сьогодні, 29 серпня, вони зібралися в Ковалівському парку, щоб допомогти комунальникам навести лад на території зеленої зони відпочинку.

- Ми вдячні кропивничанам за ту підтримку і допомогу, які вони надали жителям Луганщини у складний для нас час, - відзначив народний депутат Максим Ткаченко, якому теж довелося рятуватися від війни. – Ми не тільки допоможемо з прибиранням території міста, у якому сьогодні проживаємо, але й маємо ініціативу висадити в одному з парків обласного центру Алею ВПО.

З учасниками акції зустрілися представники міської влади Кропивницького -  заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка.  У форматі відкритого спілкування вони проінформували людей про зусилля  міської влади спрямовані на вирішення складних питань інтеграції переселенців у громаду обласного центру. Перш за все – це розв’язання проблем, що найбільше турбують вимушено переміщених осіб - їхнього розміщення, працевлаштування, соціальної підтримки.

Усі звернення, які прозвучали під час зустрічі будуть уважно вивчені та спрямовані до відповідних виконавчих органів, запевнили представники міської влади.

Усі новини