Нова благодійний поштовий випуск України присвячений українським розвідникам: купуйте марки і підтримуйте ЗСУ

П'ятниця, 30 червня 2023 11:56

Сьогодні, 30 червня, у річницю звільнення острова Зміїний, перелік поштових марок Укрпошти, що продовжують серію «Слава Збройним Силам України!», поповнився новим випуском – «Головне управління розвідки Міністерства оборони України». Поштові марки, присвячені українським розвідникам, які вкрай мало говорять про свою роботу, проте реалізовують масштабні спецоперації та завдання, забезпечуючи безпеку, національні інтереси та територіальну цілісність нашої держави.

Погашення спеціальним штемпелем «Перший день» пройде 30 червня в місті Києві. Цього ж дня спецпогашення пройдуть у всіх регіонах України. Як і раніше, штемпелі АР Крим та міста Севастополя прикріплені до Києва.

У Кропивницькому придбати нові знаки поштової оплати можна на центральному відділенні поштамту по вулиці Гоголя, 72. Тут же можна буде здійснити спецпогашення марок.

- Укрпошта системно підтримує українську армію та наших захисників. Сьогодні ми запускаємо нову марку, яку присвячуємо справжнім героям під прикриттям – розвідникам України. Марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» – благодійна, кошти з неї збираємо на ударний морський дрон. Тому заохочуємо вас приходити до відділень Укрпошти або замовляти марку онлайн, поповнювати колекцію та всією країною допомагати нашій армії нищити російських окупантів», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Як повідомлялося раніше, поштовий випуск – благодійний. Кошти від продажу нової марки підуть на придбання морського дрону, який захистить українців від російських ракет, запущених з ворожих кораблів.

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійний внесок. Кількість марок в аркуші – 5+1 купон. До марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку. Випуск здійснено за сприяння ГУР МО України.

Поштові набори «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, онлайн в офіційному поштовому магазині та маркетплейсах eBay та Amazon. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13