Новенський офіс поліцейського офіцера громади спрацював результативно

П'ятниця, 13 серпня 2021 09:50

Трохи більше місяця працює на території Новенського старостинського округу офіс поліцейського офіцера громади. І вже є відчутні результати.

Капітан поліції Андрій Клименюк та старший лейтенант поліції Євгеній Роздобудько розпочали роботу зі знайомства з населенням і проведення профілактичних заходів. Пріоритетний напрямок — превентивна діяльність та попередження правопорушень. 

Втім, не обійшлося і без застосування штрафних санкцій. Поліцейськими офіцерами громади винесено 7 адміністративних постанов з накладенням штрафів за порушення правил дорожнього руху, 2 адміністративні постанови та 2 адміністративні протоколи у сфері громадської безпеки. Вони також розглянули 20 заяв та відреагували на понад 40 усних звернень щодо скоєних на території округу протиправних дій.

Помітно змінилась ситуація зі стихійною торгівлею в центральній частині мікрорайону — продавці перемістились з вулиць на територію ринку.

Поліцейські активно співпрацюють з іншими службами та відомствами. Проведено 2 відпрацювання у вечірній час спільно зі співробітниками  Національної гвардії, разом з працівниками соціальних служб відвідано 5 родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, а з представником управління Держпродспоживслужби перевірено заклади торгівлі щодо дотримання карантинних обмежень. Також у співпраці з нацгвардійцями встановлено місцезнаходження неповнолітнього, який пішов з дому і перебував у розшуку.

Поліцейські ініціювали, а старостинський округ підтримав благодійний проєкт «Зберемо речі для малечі», в рамках якого всі бажаючі можуть передати одяг, взуття або іграшки родинам, які цього потребують.

Зазначимо, що кошти на ремонт і облаштування приміщення та закупівлю техніки було виділено з бюджету за ініціативи міського голови Андрія Райковича. Міська влада також придбала для нової дільниці службовий автомобіль. 

Усі новини