Новенці підтримують об’єднання селища з Кропивницьким

Вівторок, 25 червня 2019 20:32

Тема об’єднання селища Нового і Кропивницького в єдину громаду стала головною під час зустрічі новенчан із міським головою Андрієм Райковичем сьогодні, 25 червня.

Нещадавно селищем почали ширитися чутки, що частина депутатського корпусу планує об’єднуватись із сусіднім селом Грузьким. Обурені люди прийшли з’ясувати ситуацію до селищної ради. На розмову з місцевими мешканцями приїхав і міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Він детально пояснив людям переваги приєднання до обласного центру.

- Ми з вами – одна територія. Селище Нове я вважаю одним з мікрорайонів Кропивницького, – наголосив Андрій Райкович. – І ви самі знаєте, що це не просто слова. Ми доводимо це реальними справами! Перші великогабаритні автобуси, які закупили для КП «Електротранс» поїхали на селище Нове. Ми налагодили тут систему водопостачання. А торік запустили нову, економну модульну котельню. На неї з бюджету міста Кропивницького пішло 17 мільйонів гривень. Ми вважаємо, що селище Нове – це Кропивницький, і пропонуємо приєднуватись до нас. Але справа лише за вами, бо саме люди, мешканці території, мають вирішувати, яким шляхом їм іти.

Новенці зустріли слова Андрія Райковича бурхливими оплесками. Всі 200 новенчан, що зібралися на збори запевнили очільника міста – вони за приєднання селища до Кропивницького, бо лише в цьому бачать перспективу та розвиток території.

Усі новини