Новий Регламент Кропивницької міської ради опрацьовується у постійних депутатських комісіях

Вівторок, 19 січня 2021 18:17

Сьогодні, 19 січня, в Кропивницькій міській раді стартувала робота постійних депутатських комісій і першою цьогорічний сезон засідань відкрила комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва під головуванням Артема Стрижакова. У роботі комісії взяв участь секретар міської ради Олег Колюка.

Одним із головних питань порядку денного засідання став розгляд проєкту рішення про затвердження нового Регламенту Кропивницької міської ради. Розроблений Регламент успішно пройшов перше випробування.

Загалом, за понад годину роботи члени комісії розглянули 12 питань, серед яких, зокрема проєкти рішень міської ради: «Затвердження програми формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Кропивницького на 2021 -2023 роки», «Затвердження програми реалізації громадського бюджету на 2021 – 2024 роки». Депутатам також  презентували містобудівну документацію «Детальний план території кварталу в межах вулиць Героїв України, Генерала Жадова та Юрія Коваленка м. Кропивницького».

Всі внесені до порядку денного питання члени комісії з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва підтримали. Тепер вони будуть винесені на розгляд наступної сесії Кропивницької міської ради. А от новий Регламент чекає засідання наступної постійної депутатської комісії: у середу, 20 січня, своє слово скажуть члени комісії з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики і комісії  з питань житлово-комунального господарства та транспорту.

Усі новини