Новопризначений начальник управління поліції Кропивницького дав високу оцінку програмі «Безпечне місто»

Вівторок, 4 червня 2019 15:19

Сьогодні, 04 червня, у міській раді Кропивницького представили нового керівника міського управління Національної поліції. Ним став підполковник Андрій Гудіма, який до цього очолював поліцію Борисполя та Малої Виски.

Пріоритетом у своїй діяльності Андрій Гудіма назвав охорону громадського порядку і протидію злочинності.

- Я висловлюю вдячність міській владі за реалізацію програми «Безпечне місто» у Кропивницькому, яка є дієвим елементом комплексної системи забезпечення громадського порядку на території міста., - відзначив начальник міської поліції. – Я завжди відкритий до спілкування і готовий до співпраці.

Очільник поліції області Роман Козьяков теж високо оцінив переваги розширення мережі встановлених камер відеонагляду на території Кропивницького. За його словами, новітні технічні засоби вже дають свій практичний результат: значно підвищилося розкриття правопорушень за гарячими слідами.

Iз призначенням на посаду начальника міської поліції Андрія Гудіму привiтав мiський голова Андрiй Райкович. Він побажав йому успіхів у роботі, адже у міської влади і поліції є спільні завдання, які необхідно щоденно виконувати в інтересах громади Кропивницького.

Усі новини