Новорічні свята у Кропивницькому стартують сьогодні: 750 дітей пільгових категорій безкоштовно відвідають циркову виставу

Вівторок, 19 грудня 2017 13:08

Діти пільгових категорій Кропивницького, а це діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО матимуть змогу безкоштовно переглянути циркову виставу. Про це сьогодні, 19 грудня, під час прес-конференції, присвяченій організації новорічних святкових заходів у Кропивницькому повідомила заступник міського голови Наталія Дзюба.

- Вітаю усіх зі святом Святого Миколая! Нехай він принесе у вашу родину щастя, успіх, мир і добробут, - звернулась до кропивничан Наталія Дзюба. – Новорічні свята у Кропивницькому розпочнуться із привітання та вручення подарунків міським головою та секретарем міської ради дітям загиблих, військовополонених, зниклих безвісти учасників АТО. Малечу також запросили на площу перед міською радою для участі в акції “Святий Миколай, до нас завітай!”, де на них чекатимуть солодкі подарунки та сюрпризи.

За інформацією начальника відділу культури та туризму міської ради Анни Назарець, о 17.30 святкове дійство перенесеться на головну площу обласного центру, де для дітей та дорослих відбудеться новорічна вистава, фіналом якої стане запалювання вогників на Новорічній ялинці. Але і на цьому святкування не завершиться, оскільки після відкриття головної ялинки міста, на кропивничан очікує святкова концертна програма.

Також Анна Назарець відзначила, що святкові заходи на площі Героїв Майдану відбуватимуться 23, 24 та 25 грудня із 11.00 до 15.00. А 29 грудня о 10.00 в обласній філармонії для дітей пільгових категорій засвітить вогнями Новорічна ялинка міського голови.

Крім того у День Святого Миколая до міської ради завітали представники цирку “Кобзов”, щоб передати 750 квитків на виставу «Новорічна феєрія» дітям пільгових категорій За словами художнього керівника проекту Сергія Жигана, на малечу чекають яскраві номери від найдавнішої італійської циркової династії “Дарікс Тоні”, українських еквілібристів та акробатів, а родзинкою шоу будуть незвичайні виступи слонів, ведмедів, тигр та зебр.

Запрошуємо усіх кропивничан та гостей міста завітати сьогодні до резиденції Святого Миколая на площі перед міською радою та долучитися до запалювання вогнів на Новорічній ялинці міста.

Усі новини