Об’єднання дитячо-юнацьких клубів Кропивницького запрошує своїх вихованців провести карантин з користю

Четвер, 16 квітня 2020 13:21

У Кропивницькому дитячо-юнацькі клуби в умовах карантину працюють дистанційно і закликають своїх вихованців проводити час самоізоляції цікаво та з користю для себе.

- Карантин триває і ми робимо все, щоб зробити життя вихованців наших дитячо-юнацьких клубів активним, - зазначила директор комунального закладу Олександра Ткаченко. - Ми збагачуємо дітей новими знаннями, вміннями, тренуємо фізично, вчимо прекрасному та даємо зрозуміти, що саме від нас усіх і кожного залежить, чи проведемо ми цей час самоізоляції з користю і з позитивом.

Як повідомили в управління молоді та спорту міської ради, викладачі ДЮКу «ПРОМІНЬ» організували онлайн тренінги з військово-патріотичного виховання та першої долікарської допомоги. ДЮКи «Надія» та «Мрія» проводять дистанційні тренування з таеквон-до ІТФ зі своїми вихованцями, і після кожного такого заняття маленькі спортсмени надсилають тренеру відео своїх домашніх відпрацювань.

ДЮК «Гірник» проводить онлайн зустрічі з відомими хореографами та акторами, викладачі організовують онлайн заняття з акторської майстерності та англійської мови. Зразковий колектив — студія хореографічного мистецтва «Аеліта» щоденно проводить дистанційні заняття з усіма своїми учнями з класичного, народного, бального танцю, гімнастики, контемпораррі та навіть загальні репетиції з постановки концертних номерів.

ДЮК «Гермес» та танцювальний колектив «Медея» проводять онлайн уроки зі східних танців. Викладачі ДЮК «Україна» проводять регулярні дистанційні заняття з тайського боксу і в такий спосіб компенсують відсутність рухової діяльності у дітей під час карантину.

ДЮК «Чайка» за своїм сталим розкладом проводить онлайн заняття у гуртках образотворчого мистецтва та хореографії, а також низку дистанційних заходів з підготовки до Великодня. Вихованці ДЮКів «Зоряний» та гуртка «Чарівниця» дистанційно створюють роботи з бісеру, а ДЮК «Скіф» проводить онлайн уроки писанкарства. ДЮК «Ровесник» та зразковий хореографічний ансамбль «Метелиця» також працюють в онлайн режимі, публікуючи домашні завдання з хореографічних предметів. Тренери ДЮКу «Моноліт» дають дітям завдання на виконання фізичних вправ для розвитку сили.

За словами заступниці начальника управління молоді та спорту Катерини Черкасської, загалом за час карантину педагоги дитячо-юнацьких клубів провели понад 400 онлайн уроків, надіслали близько 600 відеозавдань та отримали понад 1500 фото та відео від своїх учнів.

Приєднуйтеся до нас, проведемо час на карантині з користю! З детальною інформацією та переліком тематичних завдань можна ознайомитися на сторінці у фейсбук: https://cutt.ly/Kt9JaCk

Усі новини