Одягати вишиванку у Кропивницькому – це не тільки стильно, але і вигідно!

Середа, 17 травня 2017 14:14

Вдягти у Кропивницькому вишиту сорочку завтра, 18 травня, у Всесвітній день вишиванки, буде не тільки стильно та гарно, але і вигідно.

Заклади громадського харчування обласного центру активно долучилися до відзначення свята традиційного українського одягу і пропонують знижки на вартість замовлень для усіх своїх гостей у вишиванках.

Тож, якщо ви зайдете у вишитій сорочці до кафе чи ресторану, можете розраховувати на приємний сюрприз.

У кафе “Віденська кава” матимете знижку 20% на каву, кафе “Філіжанка” пропонує знижку 20% на всі страви, кафе “Золоті купола” – 10% на десерт, кафе “Бургерс” і кафе “The Boss” – 10 % на всі страви, кафе “Пельмені, вареники”, кафе “Skorini” – 5% на всі страви. А для відвідувачів у вишиванках кафе “Не спіши”, “Мокко” та “Черчіль” приготували спеціальні подарунки.

Цього дня вигідно буде завітати і у банки Кропивницького. Так, кожний клієнт Райффайзен Банку Аваль, Приватбанку та Укргазбанку, який у вишиванці придбає один із банківських продуктів – зарплатну чи кредитну картку, кредит готівкою чи візьме участь у накопичувальній програмі – теж отримає подарунок від банків

Усі новини