Олександр Мосін: декада благоустрою у Кропивницькому дала головний результат – місто стало чистішим

Середа, 12 квітня 2017 19:11

Заходи з благоустрою території Кропивницького забезпечують результат – місто стає чистішим і ошатнішим.
- У відповідності до прийнятих програм ЖКГ ми ще на початку березня почали комунальну декаду благоустрою, - відзначив заступник міського голови Олександр Мосін. -  Найперше взялись за прибирання міста. Працювали на в’їздах в Кропивницький, вигрібали там сміття, прибирали сухостої. У віддалених мікрорайонах почали грейдерувати вулиці та провулки. Як тільки погодні умови дозволили - почали ремонтувати дороги, та робити на них дорожню розмітку. Вже встигли висадити Алею Миру, почали впорядкування Скверу імені Яновського, а попереду на нас чекає ще два загальноміських суботники, які ми запланували провести ще два місяці тому.

            У головному управлінні ЖКГ розповіли де сьогодні, 12 квітня,  працюють комунальники і на яких об’єктах у Кропивницькому можна побачити роботу ремонтних бригад.

            Найактивніше здійснюється в обласному центрі  ремонт дорожнього покриття. Спеціалісти – дорожники і техніка цього дня працювали на укладці асфальту по вулиці Академіка Тамма, здійснювали  ліквідацію ямковості по вулиці Гоголя, вели підготовчі роботи перед асфальтуванням по вулицях Героїв України і Космонавта Попова, готувалися до встановлення бордюрного каменю по вулиці Кременчуцькій. Жваво працювали комунальники і на прибудинкових територіях. У внутрішньоквартальному проїзді від вулиці Юрія Липи до вулиці Ціолковського готували до укладки бортовий камінь, а у дворі по вулиці Волкова, 9 корп. 1 – вже асфальтували.

            Інженерні мережі лагодили сьогодні по вулиці Преображенській, 6, покрівлі облаштовували на багатоповерхівках по вулиці Героїв України, 16 корп.1, Волкова, 26, корп. 2, та по провулку Фортечному, 21.

Усі новини