Олександр Мосін: Косити траву треба на всій території Кропивницького

Вівторок, 31 травня 2022 13:28

Триває сезон дощів і трава росте швидкими темпами. Такими ж темпами треба її косити на всій території Кропивницького, наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 31 травня.

- Наголошую, що бур’яни треба косити на всій території міста, як біля приватних домоволодінь, так на прибудинкових територіях, на узбіччях доріг тощо. До боротьби з карантинними рослинами можуть долучатися не тільки працівники КП “Благоустрій”, ЖЕО, власники приватних будинків, а й безробітні та охочі вимушені переселенці. Позитивний досвід спільної акції містян і переселенців із благоустрою Ковалівського пляжу у Кропивницькому вже є. Люди охоче організувалися і зробили чистою і гарною улюблену зону відпочинку, - зазначив Олександр Мосін.

Крім того, заступник міського голови закликав навести лад на Козачому острові, який був центром збору волонтерської допомоги для наших військових.

- Зараз волонтери перемістилися з Козачого острова у гуманітарні центри, тож територія парку вільна і там треба навести порядок, прибрати непотріб, викосити бур’яни, щоб ця зелена зона стала місцем відпочинку для кропивничан і гостей міста, - наголосив Олександр Мосін.

Усі новини