Олександр Мосін: лише дотримуючись жорстких умов карантину зможемо побороти пандемію коронавірусу

Понеділок, 12 квітня 2021 11:14

Поточна ситуація із протидії поширення  корона вірусної інфекції  у Кропивницькому – ключове на сьогодні  питання діяльності міської влади. На цьому сьогодні, 12 квітня, під час апаратної наради наголосив заступник міського голови Олександр Мосін, який проводив засідання за дорученням Андрія Райковича.

Відсьогодні всі школи обласного центру перебувають  на дистанційному навчанні. В такому ж режимі працюватимуть заклади позашкільної освіти. На базі стаціонару №1 Центральної міської лікарні, що на Валах, розгорнуті додаткові місця для хворих.

- За завданням міського голови впорядковано палати тимчасового перебування хворих на підозрі. Розгорнуті і додаткові місця в палатах інтенсивної терапії з апаратами ШВЛ, таким чином задіяно всі наявні машини, - наголосив Олександр Мосін. – Управлінню охорони здоров’я необхідно забезпечити необхідний штат  медичного персоналу, щоб було кому лікувати хворих.

Олександр Мосін під час апаратної наради передав  також звернення міського голови до контролюючих органів та санітарних служб – терміново посилити моніторинг дотримання карантинних вимог у розважальних закладах, культових установах і торговельних мережах Кропивницького.

Усі новини