Олександр Мосін: “Міській владі треба тісніше співпрацювати з громадськими організаціями”

Понеділок, 21 травня 2018 10:46

Сьогодні, 21 травня, під час апаратної наради заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін порушив актуальне питання, яке останніми днями дуже жваво обговорюється на просторах мережі інтернет — знесення зелених насаджень по руслу річки Інгул.

- Тридцять років там ніхто нічого не робив. На звернення головного управління житлово-комунального господарства в цій зоні наразі проводяться відповідні роботи задля того, щоб не зруйнувати будівельні конструкції мосту, підпорних стін, щоб взагалі вберегти прибережну зону від руйнування, розчистити очерет і вивезти усе це, а особливо ті дерева, які впали, - зазначив Олександр Мосін. - Звертаюсь до керівника управління земельних відносин та підпорядкованого підрозділу, спільно з громадськими організаціями, які опікуються цим питанням, обговорити це, якщо треба виїхати на місце. Треба тісніше спілкуватись з громадськими організаціями.

Також профільний заступник міського голови запропонував присутній на апаратній нараді активістці, яка опікується питанням озеленення міста, Надії Паливоді обговорити причину знесення зелених насаджень з керівником управління зелених відносин, а він у свою чергу має надати вичерпну інформацію, які роботи відбуваються, для чого і скільки коштів на це передбачено.

Усі новини